Vild trancefest i superarenaen
trance.jpg
Hollandske Armin van Buuren omdanner Ballerup Super Arena til et gigantisk lys- og lydinferno, når den verdensberømte DJ gæster Danmark for første gang. Foto: Carli Hermes
koncert Ballerup Super Arena bliver omdannet til en gigantisk natklub, når hollandske Armin van Buuren kommer til byen.

Nu skal man ikke spøge med taget på Ballerup Super Arena, men mon ikke det kommer til at lette bare en smule, når den hollandske DJ Armin van Buuren omdanner den gigantiske hal til et stort sydende trance/house-hav af feststemte unge mennesker fredag den 6. november.

Armin van Buuren er en af verdens førende DJs, producere og komponister inden for elektronisk musik, og det er første gang han kan opleves i Danmark med sit kæmpe sceneshow, der er et overflødighedshorn af lyd, lys og intens stemning.

Festen kommer til at vare i fire timer og trancemusikken vil sammen med et gigantiske lys- og lyd-setup sørge for at holde gæsterne i feststemning fra start til slut.

Hollandske Armin van Buuren, 38 år, er fem gange kåret som nummer 1 på det anerkendte musikmagasin DJ Mag’s liste over verdens bedste og mest populære DJs. Han har desuden 33 millioner ugentlige lyttere i mere end 84 lande i sit eget prisvindende radioprogram ASOT (A State Of Trance).

Ved showet i Ballerup kan gæsterne glæde sig til at høre storhits som ”Shivers”, ”Drowning”, ”Intense”, ”In And Out Of Love”, ”Waiting For The Night”, ”Burned With Desire”, ”Save My Night”, ”This Is What It Feels Like” og den seneste single ”Another You”.

Aldersgrænsen er 15 år. Der vil også være mulighed for at købe billet til siddeplads-afsnit, hvor der ydermere vil være et afspærret, alkoholfrit område for unge under 18 år.

Showet begynder klokken 20 og billetter sælges via Billetlugen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *