Veloplagt LSF-hold vandt 3-0 over Allerød
LSF-Allerød-1-copy.jpg
LSF spillede en flot kamp mod Allerød lørdag. Foto: Privatfoto
Fodbold  Det var et utroligt veloplagt Smørumhold, der bød gæsterne fra Allerød op til dans denne milde oktoberlørdag.

Fra kampens start blev Allerød presset. Det blev dog ikke til det helt store i det første kvarter, men så skete der noget. Emil Kjærsgaard dannede den defensive midtbane sammen med Dannie Riise – og heldigvis lå de lange diagonalbolde præcist hver gang og han fik blandt andet Niki Wulff sat i scene på venstrekanten.

Og det var lige mad for Niki denne dag. Udfordrende og aggressiv tog han et træk ind i banen i det 16. minut og spillede bolden på tværs. Her kom en smørumspiller ilende til og helkiksede sit forsøg – med det resultat at bolden røg over til en helt fri Christian Steen Larsen, der sikkert satte bolden i mål til en 1-0 føring.

Løjerne fortsatte i 2. halvleg. Over kanterne og en masse indlæg. Havde det ikke været for Allerøds glimrende målmand så kunne LSF sagtens havde ført mere.

I det 54. minut blev kampen lukket. Christian Steen Larsen fik bolden på egen banehalvdel og sendte Kristian Larsen af stede mod mål. Det gik derudaf mod mål og Allerødspillerne kunne slet ikke følge med. Alene med målmanden sendte Kristian Larsen den på tværs til Marc Lind, der satte foden på.

I det 71. minut kom Benjamin Madsen på banen og det var en god udskiftning. Igen var det Kristian Larsen der drev bolden frem, den blev spillet til Christian Steen Larsen, og alene med målmanden lagde han den på tværs til Benjamin, der med sin første boldberøring gjorde det til kampens resultat 3-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *