Velbesøgt it-messe
Atea-It-Expo-2-copy.jpg
teknologi Verdens klogeste computer Watson var blandt trækplastrene på dette års ’Atea It Expo’ i Ballerup.

For niende år i træk samlede Atea onsdag i sidste uge tusindvis af fagfolk til landets største messe it-messe, Atea IT EXPO i Ballerup.

Her mødte de den intelligente it, der flytter ind i vores hjem i nærmeste fremtid. Blandt andet kunnen de hilse på verdens klogeste computer Watson fra IBM.

Watson kan tage beslutninger og komme med intelligente forslag. For eksempel kan den hjælpe læger med at sikre den bedste og hurtigste behandling af kræftpatienter. Watson kan nemlig gennemgå journaler og selv komme med forslag til lægerne og støtte dem i deres beslutninger.

»Watson er det ypperste eksempel på software, som bliver udstyret med et uhørt lag af intelligens. Værdien af det, vi kalder cognitive computing, vil vokse fra ingenting til 50 milliarder dollars på bare fire år og berøre op mod 47 procent af den amerikanske arbejdsstyrke. Også i Danmark vil det have store konsekvenser i nærmeste fremtid,« siger it-guru Preben Mejer, der sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen og flere af verdens førende leverandører og it-eksperter, tog et kig ind i fremtiden – lige her i Ballerup.

Atea-It-Expo-(1)-copy Atea-It-Expo-(3)-copy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *