U11 holdt afslutning
BSF-U11-2-vs-Skjold-Birkerød-19-copy.jpg
fodbold BSFs drenge på U11-2 har haft en forrygende sæson, hvor der er blevet spillet flot fodbold, og hvor de konstant har været med i toppen af rækken. Fredag afsluttede de sæsonen med en udekamp mod Skjold Birkerød.

Inden kampen var det i kulissen blevet arrangeret, at der blev købt medaljer til drengene, som cheftræneren for årgangen ville komme og overrække efter en flot indsats, der resulterede i en andenplads i turneringen.

Forældregruppen mødte talstærkt op og havde sørget for at lave en BSF-kage, samt også sørget for at drengene som tak for et imponerende efterår kunne give en gave til trænerne, der bruger så meget tid i klubben hver uge.

Selve kampen blev også en succes. Den blev vundet med 7-4 efter et medrivende opgør, der bød på flotte angreb og flotte mål af både BSF og Skjold Birkerød.

Nu venter en spændende vinter, hvor holdets trænere har valgt at rykke drengene op i en bedre række. Nye udfordringer banker dermed på døren efter ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *