Skovvejens Skole: ’Det’ en ommer’
musical-skovvejens-skole-copy.jpg
Helena vil gerne bestemme over alt og alle, men sådan en opførsel bliver straffet i Skovvejens Skoles musical ’Det’ en ommer’, som spiller 9. til 11. november. Foto: privat
musical Gør en mørk og kold novemberaften til en spændingsfuld teateroplevelse med mange gode grin.

‘Det’ en ommer’ er navnet på dette års musical, spillet af elever fra Skovvejens Skole.

Forestillingen er sprængfyldt med drama, humor og teenageproblemer. Stykket handler om at tage de rigtige valg på de sværeste tidspunkter. Eleverne fortæller selv om forestillingen:

Teenagepigen Helena vil rigtig gerne bestemme over alt og alle, hun er ligeglad med hvordan alle andre har det, så længe at hun selv har det godt, men en livstil som denne kommer ikke uden konsekvenser. Helena bliver nemlig straffet på værste plan af dommeren, Djøfine og Djøfanders, der er assistenter for døden.

Hun skal nemlig gå livet om, alle dets nedture og opture, og forhåbentlig ender det med at hun bliver en bedre person i dette næste liv.

Skaber vores eget

Men stykket handler ikke kun om Helena, men også om Pia, der har oprydningsvanvid. Aggressive Arne der siger tingene som de er, og lesbiske Anne der bare er der.

»Vores musicalhold prøver ikke at efterligne professionelle teatre eller musicals, men vi prøver i stedet at skabe vores eget, hvor alle der er med deltager i både skuespil, og det basale teaterarbejde såsom musik, pr, teknik, dans, kostumer, regi, scenografi og kulisser,« fortæller eleverne fra skolen.

Tid & sted

’Det’ en ommer’ spiller fem gange over tre dage: Mandag den 9. november klokken 17.30 og 20, tirsdag den 10. november klokken 16 og 18.30 samt onsdag den 11. november klokken 17.30. Det foregår i auditoriet på Skovvejens skole afdeling Øst.

Billetterne sælges i denne og næste uge – hver dag i frikvarteret klokken 11.20-11.50 på Skovvejens skole afdeling Øst samt tirsdag og torsdag på afdeling Vest. Hvis man ikke har mulighed for at købe billetterne på skolen kan man kontakte Kasper på telefon 53 80 07 27.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *