Politirapporten
Døgnrapporten Udvalgte emner fra døgnrapporten

Indbrud i villa i Ballerup

I weekenden fra lørdag den 26. september klokken 12 til mandag den 28. september klokken 16 blev der begået indbrud i en villa på Axel Juels Alle i Ballerup. Ukendte tyve havde brudt en terrassedør op og var stukket af med blandt andet kontanter.

Tyveri i centret

En 87-årig kvinde var torsdag den 1. oktober ude at handle i Ballerup Centret. Hun havde hævet penge i banken og havde lagt sin taske i en indkøbsvogn. Pludselig henvendte en kvinde sig til hende og spurgte hende om noget ganske uforståeligt. Da hun kom til kassen, var hendes pung væk.

Kvinde der henvendte sig beskrives som mørk i huden med langt og krøllet hår, gravid og iført blå dynejakke.

 

Tricktyveri

En 83-årig kvinde var torsdag den 1. oktober udsat for et tricktyveri på Måløv Hovedgade klokken 13. Hun var ved at sætte varer ind i bilen, da hun blev kontaktet af to kvinder, der ville spørge om vej. Da hun kom hjem, manglede hendes dankort.

De to kvinder beskrives som 20-22 år. Den ene omkring 160 cm. høj, sydeuropæisk af udseende og med langt sort krøllet hår. Den anden kvinde var omkring 170 cm. høj og almindelig af bygning. Hun var brun i huden og havde langt, sort krøllet hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *