Politi uge 43
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Chokoladetyv i Hedegården

Onsdag den 21. oktober klokken 16.15 var der en butikstyv på spil i Hedegårdens Butikscenter.

En butiksdetektiv observerede gerningsmanden lægge et stort antal chokoladeplader i sin taske og derefter gå gennem kasselinjen uden at betale. Han blev sigtet for butikstyveri og erkendte sigtelsen.

 

Mand stoppede kvindelig spritbilist

Fredag den 23. oktober klokken 06.14 blev en formodet spritbilist anmeldt på Baltorpvej. Et vidne havde bemærket en bil, der kørte over flere vognbaner og havde slingret meget. Han kontaktede politiet og fulgte efter bilen. Han tilbageholdt en 21-årig kvinde fra Ballerup ind til politiet ankom.

En alkometertest viste, at hun havde en promille over det tilladte. Hun blev anholdt og kørt til politigården i Albertslund for at få taget en blodprøve. Efter afhøringen blev hun løsladt. Hun erkendte.

 

Lommetyv i Ballerup Centret

Fredag den 23. oktober var en lommetyv på spil i Ballerup Centret. Først gik det ud over en 93-årig kvinde, der mellem klokken 10 og 10.15 fik stjålet sin pung. Hun opdagede intet før hun stod og skulle betale ved kassen – og da var pungen væk.

Om eftermiddagen mellem klokken 16.30 og 16.50 gik det så ud over en 38-årig kvinde, der heller intet bemærkede, før hun skulle have pungen op af tasken, og så var den væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *