Politi uge 41
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kørsel uden kørekort

Tirsdag den 6. oktober klokken 13.18 blev en bilist stoppet rutinemæssigt på Ballerup Boulevard. Det viste sig, at den 18-årige fører af bilen ikke havde noget kørekort og derfor blev han sigtet for kørsel uden kørekort.

 

Indbrud i bil

Tirsdag den 6. oktober mellem klokken 13 og 18.25 blev der begået indbrud i en bil på Klausdalsbrovej. En ukendt tyv knuste en højre siderude og stak blandt andet af med en taske.

 

Indbrud i villa i Måløv

Fra tirsdag den 6. oktober klokken 10.30 til torsdag den 8, oktober klokken 18 blev der begået indbrud i en villa på Måløv Hovedgade. En ukendt gerningsmand havde brudt et badeværelsesvindue op og stjal blandt andet smykker.

 

Uden kørekort i Ballerup

Onsdag den 7. oktober kort efter klokken 17 blev en bilist standset rutinemæssigt på Hold-an Vej. Det viste sig, at føreren, en 49-årig mand fra København, ikke havde generhvervet sit kørekort og blev derfor sigtet for at køre uden kørekort.

 

Bil beslaglagt på Tempovej

Fredag den 09. oktober klokken 23.28 standsede en politipatrulje en personbil på Tempovej. Føreren, en 24-årig mand fra Herlev, blev sigtet for at køre uden førerret, da hans kørekort var administrativt inddraget.

Men det sluttede ikke dér, for det var bestemt ikke første gang, at han var blevet taget i at køre bil uden førerret, så bilen blev beslaglagt.

 

Indbrud i rækkehus

I tidsrummet fra fredag den 9. oktober klokken 16.30 til søndag den 11. oktober klokken 14.10 var der indbrud i et rækkehus på Hækmosen. Tyven havde brudt et stuevindue op og blandt andet stjålet kontanter og smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *