Ny medejer i brilleforretningen
brille.jpg
Claus Avanzini (th) er blevet partner i optikerkæden Louis Nielsen og skal fremover være kompagnon med chefoptiker Peter Jensen i Louis Nielsen i Ballerup Centret. Foto: privatfoto
forretningsnyt Louis Nielsen butikken i Ballerup Centret udvider nu ejerkredsen med retailchef Claus Avanzini, der bliver kompagnon med butikkens indehaver og chef siden åbningen i januar 2010, chefoptiker Peter Jensen.

Peter Jensen vil fortsat stå i spidsen for det optikerfaglige arbejde i butikken, mens Claus Avanzini, der har en handelsmæssig baggrund, får det daglige ansvar for salg og kundeservice.

»Det glæder mig i allerhøjeste grad at få Claus ind som medejer. Vi har siden åbningen i 2010 gennemgået en voldsom vækst i butikken, og efterhånden går det så stærkt, at jeg har brug for en kompagnon som Claus, der kan styre arbejdet ude i butikken, mens jeg styrer arbejdet i synsprøverummene,« siger chefoptiker Peter Jensen.

Claus Avanzini er allerede et kendt ansigt for mange i Ballerup-området. Ikke mindst i kraft af mange års engagement i Ballerup Skovl-unde Fodbold, hvor han i dag fungerer som sportslig konsulent, ligesom han selv har to børn, der er BSFere. Engagementet i klubben har stået på siden 1999, og han har stået bag utallige sportsstævner og fodboldskoler. Claus Avanzini har desuden været aktiv leder i DBU Sjælland de seneste fem år.

Claus Avanzini er oprindeligt bankuddannet i Jyske Bank, hvor han også arbejdede gennem flere år som investerings-rådgiver. Senere blev han kunde-chef i SEB, og senest har han arbejdet i BEC, der udvikler IT-løsninger til finansverdenen. Her har han blandt andet beskæftiget sig med kunde-relaterede IT-løsninger inden for Netbank og Mobilbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *