Medaljeregn over Kofukan Karate
Kofukan-copy.jpg
karate 16 børn og unge fra Kofukan Karate har netop været af sted til dette års Tiger Cup i Solrød - og det blev noget af en medaljehøst for de lokale kæmpere.

Stævnet begyndte med kata, hvor børnene leverede toppræstationer på række. 11 medaljer ud af 14 mulige blev det til. Særligt flot var det at klubbens to yngste Elias og Silas begge vandt guld i overlegen i stil i kategorierne Drenge 6-7 år og Drenge 9 år.

Flere af klubbens kæmpere var på gulvet for første gang, men trods nervøsitet blev der vist rigtig flotte kataer, og bronzemedaljerne væltede ind til: Anders i Drenge 9 år, Julie S. og Laura i Piger 9 år, Andreas i Drenge 10 år, Klara i Piger 10 år, Mitzy og Camilla i Piger 11 år, Amalie i Piger 12 år og Frederikke i Piger 13 år.

Efter frokost blev det tid til kumite, hvor Kofukan havde ni kæmpere til start. Igen viste alle flot fight og satte flere flotte scoringer. Det er værd at nævne at Emil endte med at have en score på hele 17-0, som selvfølgelig sendte ham på førstepladsen i gruppe.

Efter endt kumite kunne klubben føje endnu seks medaljer til samlingen. Ud over Emils guld i Drenge 13 år var der sølv til Julie M i Piger 9 år og til Camilla i Piger 11-13 år samt bronze til Julie S i Piger 9 år, Klara i Piger 10 år og Amalie i Piger 11-13 år.

Så i alt 17 medaljer til Kofukan Karate, hvor der allerede er travlt med træningen til næste stævne, Budo Cup den 8. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *