Måløv savnede kvalitet og kynisme
fodbold I lørdagens serie 2-kamp mellem Måløv og Orient blev man vidne til en hektisk start.

Efter mindre end 60 sekunder var Måløv meget tæt på at bringe sig foran på et godt forsøg fra Dennis Klausen, men tre minutter senere lå bolden i stedet i Måløvs netmasker.

Yderligere to minutter blev spillet, og Måløv udlignede på et pragtfuld hovedstød fra anfører Magnus Victor efter hjørnespark.

Da stadionuret viste 28 minutter, havde det samme scenarie gentaget sig.

Orient viste den kynisme, som hjemmeholdet ikke havde på dagen, med en scoring til 1-2, men Måløv svarede flot igen på et mål fra 11-meter pletten, der blev sat ind af Bjarke Balling.

Man skulle så tro, at Måløv havde lært lektien, men kort inden pausen bragte Orient sig foran for tredje gang i 1. halvleg i en situation, hvor hjemmeholdets spillere igen var alt for passive.

2. halvleg bød på masser af chancer til Måløv, men igen manglede der kvalitet og konsekvens, og da man tillod Orient en ny scoring midtvejs i halvlegen til 2-4, lukkede det reelt kampen, og en scoring til begge sider i slutfasen betød et slutresultat på 3-5.

Et helt unødvendigt og atypisk nederlag til Måløv, der ikke ramte dagen, men som trods alt stadig er placeret på tabellens tredjeplads med en oprykningschance, der stadig eksisterer. Dog i mindre grad efter lørdagens ærgerlige nederlag.

Med to kampe igen er der således fire point op til Herstedøster på den oprykningsgivende andenplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *