Måløv kom stærkt tilbage
Måløv-bold2.jpg
Måløv sled i det og endte med uafgjort mod topholdet fra B77 fra Rødovre. Foto: Privatfoto
Fodbold Næsten 400 tilskuere blev på en solbeskinnet lørdag vidne til et intenst topopgør i serie 2 mellem rækkens tophold, B77 Rødovre, der tog imod Måløv på tabellens 3. plads.

Hjemmeholdet havde inden dagens opgør vundet samtlige kampe og kunne med en sejr over Måløv sikre sig oprykning til serie 1. Omvendt skulle Måløv revanchere sig fra sidste weekends 0-1 nederlag til Herstedøster.

Det var således to tændte mandskaber, der lagde frisk og jævnbyrdigt fra land, men hvor Måløv skabte de farligste chancer i kampens indledning. Vladimir Radivojsa var tæt på for Måløv på et hovedstød, der i to omgange blev reddet på stregen, men i stedet var det hjemmeholdet, der bragte sig i front efter 16 minutter i en situation, hvor Måløv lavede et unødvendigt boldtab.

Scoringen ændrede ikke ved jævnbyrdigheden, hvor B77 Rødovre tydeligvis havde nogle gode offensive individualister, men hvor Måløv til gengæld var rigtig godt organiseret og taktisk fint indstillet på modstanderens styrker.

Som kampen skred frem fik Måløv tiltvunget sig et lille overtag i 2. halvleg, og kun i en enkelt situation blev hjemmeholdet rigtig farlig, da en kantspiller slap igennem, men i fri position lykkedes det ikke at udbygge føringen, da Lydolph i Måløv-målet diskede op med en flot redning.

Omvendt viste Måløv meget flot moral og spillede med større og større risiko, hvilket helt fortjent gav bonus netop som stadionuret rundede 90. spilleminut. Igen var Vladimir Radivojsa på spil i feltet og kunne efter et hjørnespark kanonere bolden i nettet til stor jubel for Måløv og til stor skuffelse for hjemmeholdet, der således måtte lægge champagnen på køl og satse på at kunne fejre oprykning i næste spillerunde.

Måløv blev således det første mandskab til at tage point fra topholdet, og man er stadig placeret på tabellens 3. plads, hvor man i de sidste tre turneringsrunder skal forsøge at indhente Herstedøster på tabellens oprykningsgivende 2. plads, der har et forspring på tre point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *