LSF fik uafgjort efter intens kamp
Fodbold Det kan godt være at Kastrup ikke har de bedste baneforhold, fordi de har valgt at spille deres hjemmekampe på Røllikevej, men der er masser af atmosfære, som skabte gode rammer om kampen, da LSF mødte Kastrup Boldklub i weekenden.

Selve kampen blev også underholdende – to gode hold som gerne ville spille offensivt fodbold. Kastrup kom foran 1-0 midt i første halvleg, men 6. min. før pausen fik LSF udlignet. Efter et perfekt opspil i venstre side blev Niki Wulff spillet fri og derfor var pausestillingen 1-1.
Ifølge cheftræner Kim Kjærsgaard ikke helt efter bogen da Kastrup scorede på den ene chance de havde, mens LSF havde flere.

2. halvleg blev en rigtig underholdende affære. Kastrup kom bedst ud efter pausen, men fik ikke rigtigt noget ud af det. I stedet for var det LSF der kom foran ved Emil Kjærsgaard.

Det tændte op under Kastrup og i de næste 25. min var Smørumdrengene virkelig på hælene. Kastrup spillede flot og i den periode kom de foran med 3-2.

Nu var det igen op af bakke for LSF-holdet men med ca. et kvarter kom Christian Steen Jensen på banen og det ændrede kampen en hel del. Nu var det LSF der fik overtaget og det skyldes ikke mindst Christian Steen Jensen, der flere gange var farlig med sine gode driblinger og det endte da også med, at der blev lavet et klodset straffespark på ham.

Morten ”Molle” Larsen scorede sikkert til 3-3. Selv om begge hold havde chancer til mere, blev det også slutstillingen.

Et retfærdigt resultat, selv om begge lejre havde en mening om, at de burde havde vundet kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *