Lokal smed fik lærlingepris
TEC-Nikolaj-Kleis-overrækkelsen-copy.jpg
Nikolaj Kleis fra TEC Ballerup flankeret af Lone Folmer Berthelsen, erhvervsuddannelseschef i DI, og Per Påskesen, forbundssekretær i Dansk Metal, hhv. formand og næstformand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg. Foto: pressefoto
hæder En af TEC’s dygtigste elever modtog Metalindustriens Lærlingepris 2015.

Klejnsmedelev Nikolaj Kleis fra TEC i Ballerup var blandt de 25 talentfulde lærlinge, som i sidste uge modtog den fine Metalindustriens Lærlingepris.

Dronningesalen i Den Sorte Diamant var pyntet op til fest, da prismodtagere med familie, mestre, lærere og TECs direktør fejrede de dygtigste lærlinge i metalindustrien.

Gode kammerater

Fælles for de 25 lærlinge er, at de alle har fået 12 i deres afsluttende svendeprøve og at de samtidig er særligt gode kammerater og kolleger. De sociale kompetencer vægter nemlig også højt, når skoler og virksomheder i fællesskab indstiller lærlingene til prisen.

Over 300 lærlinge var blevet indstillet til prisen, der i år blev uddelt for 13. gang.

»Danmark har brug for dygtige håndværkere, som kan noget ekstra med hoved og hænder, så vi er ekstremt stolte af vores elever, som oven i købet vil tilføre godt kammeratskab til de virksomheder, de bliver ansat i,« siger Lone Hansen, TECs direktør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *