Lokal europamester i parabordtennis
EM-parabordtennis-9-copy.jpg
Michael Spicker Jensen fra Skovlunde jubler ved EM-finalen i parabordtennis, som han og hans makker Peter Rosenmeier vandt suverænt over Storbrittanien. Foto: Morten Olsen
Parabordtennis Michael Spicker Jensen fra Skovlunde og hans makker Peter Rosenmeier har netop vundet guld ved EM i parabordtennis.

EM i parabordtennis sluttede lørdag på bedst tænkelig vis for Danmark. Foran et begejstret publikum lykkedes det Peter Rosenmeier og makker Michal Spicker Jensen fra Skovlunde at vinde guld i holdturneringen efter en fornem præstation i finalen. Her blev Storbritanniens Paul Karabardak og David Wetherill besejret i en holdkamp, der aldrig blev rigtig spændende.

Det danske makkerpar havde selv spået en tæt finalekamp mod den britiske duo, men danskerne tog kontrollen fra start i doublen, som de vandt 3-1.

Det er anden gang, at Peter Rosenmeier og Michal Spicker Jensen sammen kan fejre et europamesterskab. Første gang var i 2005.

Tre danske medaljer

Med guldet i holdturneringen slutter Danmark EM med tre medaljer. Sportschef i Dansk Handicap Idræts-Forbund Michael Møllgaard Nielsen er meget tilfreds med danskernes indsats på hjemmebanen i Vejle:

»Det har været en god uge for os. Peter Rosenmeier viser endnu en gang, at han er blandt de absolut bedste spillere i verden, og Sophie Walløe er rigtig godt på vej. Og så kroner Michal Spicker Jensen et stærkt comeback med en guldmedalje,« siger Michael Møllgaard Nielsen.

Efter EM i Vejle er Peter Rosenmeier sikker på at opnå kvalifikation til de Paralympiske Lege i Rio 2016. Sophie Walløe og Michal Spicker Jensen skal fortsat jagte point til verdensranglisten, der i slutningen af året afgør, hvem der er klar til PL.

Flere billeder fra EM herunder (Foto: Morten Olsen)

EM-parabordtennis--(1) EM-parabordtennis--(2) EM-parabordtennis--(3) EM-parabordtennis--(4) EM-parabordtennis--(5) EM-parabordtennis--(6) EM-parabordtennis--(7) EM-parabordtennis--(8) EM-parabordtennis--(10) EM-parabordtennis--(11) EM-parabordtennis--(12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *