Kun i fællesskab kan vi forbedre vores omgivelser
lygtepæl-copy1.jpg
Debat Kære Thomas Petersen. Oprigtig tak for din opmærksomhed. Lugerne på lygtepælene er monteret igen tirsdag. Det har du måske bemærket.

Problemet med synlige ledninger opstår kun fordi, der desværre er nogen, der finder anledning til at sparke dæksler af. Det kan man kun tage afstand fra.

Jeg gik en tur på stien tirsdag lige over middag for at kigge lidt på problemet. På samtlige master var dækslerne bulede og samtlige master var overmalede.

Jeg forstår slet ikke at nogle borgere mener at den trængte økonomi skal bruges på tanketomt hærværk. Hvad kunne vi dog ikke få for de penge? Det koster nogle penge, som jeg i hvert fald meget hellere ville bruge til at forbedre vores omgivelser end at lave reparationer efter hærværk.

Ballerup Kommune har ingen mulighed for at føre et opsøgende tilsyn, der kan dække hele kommunen og udbedre disse skader. Det er derfor, at jeg gentagne gange i Ballerup Bladet opfordrer alle borgere og virksomheder til at indberette, det man finder i uorden og bruge app’en Borgertip, som er den mest effektive måde at informere administrationen.

Vi har ikke sparet vores undersøgelser væk. Vi har set på vores aftale med entreprenøren, hvor der er aftalt en reaktionstid fra vi konstaterer en fejl til den skal være rettet. Entreprenøren har overholdt aftalen, men administrationen har givet instruks om, at vi kan prioritere områder op og få løst opgaver hurtigere, når vi finder det nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *