Kræmmer-overskud gav pengeregn
kræmmercheck2-copy.jpg
Store smil og store checks på Ballerup Rådhus, da overskuddet fra kræmmerfestivalen blev delt ud på en lang række foreninger og klubber. Foto: Flemming Schiller
Uddeling De store checks blev delt ud, da årets overskud for kræmmerfestivalen blev til kontant afregning.

Måske var vejret ikke lige så godt som sidste år, men der var ikke noget galt med tilstrømningen til årets kræmmerfestival i Ballerup. Det kunne også ses på overskuddet, der i alt blev på 370.000 kroner. Den slags gode tal giver sig også udslag i nogle kontante beløb til en lang række lokale foreninger, og onsdag afholdt Ballerup Kommune uddelingsceremoni i Atriet på Ballerup Rådhus.

Borgmester Jesper Würtzen (A) og formand for Ballerup Kræmmerfestival, Morten Løgager, overrakte de store checks til de foreninger, der med over 200 frivillige og tusinder af arbejdstimer har fået kræmmerfestivalen til endnu engang at blive en succes.

Store og små beløb

Største pengeregn faldt over Grantoften Badmintonklub med lidt over 41.000 kroner, skarpt forfulgt af Skovlunde Byteater, teatergruppen Klima og DUI Leg og Virke i Skovlunde.

Derefter fulgte en lang række andre lokale foreninger, der kunne nyde godt af alt fra 32.000 til godt 5000 kroner. Overskuddet betød også, at en del andre foreninger kunne søge om del i ekstra 72.000 kroner og det blev til en lang række donationer til alt fra træningsudstyr til projekter og værktøj.

De store smil var fremme på rådhuset denne onsdag og vidnede om, at successen på festivalpladsen smitter direkte af på pengekassen og på de frivilliges arbejde i kommunens klubber og foreninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *