Kærligheden sejrede trods utroskab
Hanne_Ladegaard_1-copy.jpg
Et parforhold kan godt overleve utroskab. Det er Hanne og Lars Ladegaard fra Skovlunde et godt eksempel på. Foto: Flemming Schiller
udgivelse Hanne Ladegaard fra Skovlunde afslørede sin mands utroskab og har nu skrevet en bog om, hvordan hun og hendes mand kom gennem krisen og blev sammen - trods alt.

Den lokale forfatter Hanne Ladegaard fra Skovlunde har netop sendt sin nyeste bog på gaden. Bogen hedder: ’At overleve utroskab’, og adskiller sig markant fra hendes forrige bog, som handlede om, hvordan man laver sokkedukker.

Denne bog er udgivet hos Saxo og er en personlig beretning om tiden efter afsløringen af sin mands utroskab efter 20 års ægteskab. Hun fortæller hudløst ærligt om chokket, afsløringen og den altoverskyggende sorg, som fulgte i årene efter.

Hanne Ladegaard beskriver også, hvordan hele hendes verden brød sammen, og hun havnede i et helvede, hvor følelserne svingede fra time til time og fra minut til minut, uden at hun tilsyneladende havde nogen indflydelse.

Pludselig oplevede hun et liv uden ståsted eller tryghed og med en mistillid så stor til alt og alle, at ord næsten ikke kan beskrive det.

Videre i livet

Det er også en fortælling om, hvad parret gjorde for at blive sammen – og det var ikke i småtingsafdelingen. Da den første storm havde lagt sig, blev de enige om at bygge videre på den dybe kærlighed, som de begge følte til hinanden, og opsøgte en lokal parterapeut.

Her fik de indsigt i hinandens handlemønstre og fik rigtig mange gode værktøjer til at kæmpe sig igennem krisen i parforholdet. Mange af øvelserne er beskrevet i bogen, således at andre par kan få inspiration og viden til at takle deres egne udfordringer.

Bogen indeholder råd og tanker, der kan hjælpe andre par i en tilsvarende situation. Men bogen kan også læses af par, som står i akutfasen og gerne vil høre, hvad Hanne og Lars gjorde for at redde deres forhold.

Bogen vækker opsigt

Parterapeut og sexolog Maj Wismann skriver blandt andet i forordet til bogen:

»Bogen serverer den rå virkelighed. Sjældent har jeg læst så ærlig en beretning om utroskab, der kaster Hanne ud i et stormvejr af følelser, men også gennem personlig udvikling… Bogen kan gøre en kæmpe forskel for alle par, der har oplevet utroskab, men ønsker at blive sammen. Men også for de kvinder og mænd, der vælger at gå.«

’At overleve utroskab’ har allerede fået stor medieomtale. Der har været bragt artikler i BT og Jyllandsposten, parret har været i Go’aften Danmark og fortælle deres historie, Ude og Hjemme har været forbi og lave et interview, og den 6. oktober kan man opleve parret på Kanal 4 i programmet ’Gitte Talks’.

Hanne_Ladegaard_9-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *