Ikke flere besparelser på Parkhuset
Debat I et læserbrev i Ballerup Bladet i sidste uge giver Birthe Hansen udtryk for undren over, at der skal spares på personalet i Aktiv Center Solvej (Parkhuset) som følge af budgetforliget mellem Socialdemokraterne og Venstre.

Jeg forstår i særdeleshed denne undren. Det er en ganske urimelig beslutning.

Det Konservative Folkeparti er ikke med i budgetaftalen for 2016. Gruppeformand Martin Jonassen har tidligere her i bladet fint redegjort for begrundelserne herfor.

Et af de elementer, som vi er uenige i, er netop de foreslåede besparelser på personalet i Parkhuset. I Konservatives ændringsforslag til budgettet har vi derfor foreslået at fjerne den forslåede besparelse på 500.000 kroner på Parkhuset.

I Det Konservative Folkeparti finder vi det yderst uheldigt, at man igen vil spare markant på Parkhuset. Netop dette tilbud til vores aktive ældre har været udsat for kontinuerlige besparelser igennem de tidligere sparerunder og med den besparelse, som Socialdemokraterne og Venstre nu igen påtvinger Parkhuset, så er tilbuddet ved at være nede på et niveau, hvor det næsten er ligegyldigt.

Hos Det Konservative Folkeparti ser vi en stor samfundsmæssig gevinst i at tilbyde vores ældre medborgere et aktivitetstilbud, som sikrer, at de ældre holder sig i gang og ikke sætter sig derhjemme, syner hen og dermed får brug for yderligere hjemmehjælp.

Parkhuset er for Det Konservative Folkeparti en investering, der tjener sig selv hjem mange gange, end det beløb Socialdemokraterne og Venstre sparer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *