Frivillige fik bugt med krattet
Frivillige-naturoprydning2-copy.jpg
Naturhjælperne fra Larsbjerggård og 14 frivillige fra Ballerup-virksomheden Oracle fik ryddet godt ud i krattet i Måløv Naturpark fredag formiddag. Foto: privatfoto
natur Måløv Naturpark fik en overhaling af 14 friske frivillige fra Oracle.

14 medarbejdere fra Ballerup-virksomheden Oracle brugte sammen med Naturhjælperne fra Larsbjerggård fredagen på at rydde op i den vildtvoksende natur ved parkens lille sø.

Formålet var at sikre kig til søen fra stien – og samtidig give mere lys til søen til gavn for både dyr og planter. Derfor blev der under instruktion fra kommunens medarbejdere gået til den med økser, save, grenklippere og motorsave fra morgenstunden.

Takket være de mange hænder blev der hurtigt ryddet flere kiler i bevoksningen, mens bunken foran Naturhjælpernes flis-maskine voksede støt.

Indsatsen er en del af Oracles årlige frivillighedsdag for alle de medarbejdere der har lyst. Denne fredag den 9. oktober gav en større gruppe også en hånd i Røde Kors-projektet Udenfor. Men det er også tredje år i træk, man stiller hold til naturpleje i Ballerup Kommune.

»Det er altid en sællert blandt kollegerne at komme ud og bruge kroppen og på denne måde møde hinanden og være sammen på kryds og tværs,« fortæller Birte Boye fra Oracle, før hun kaster sig ud i kampen med grenklipperen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *