Fra skrivebordsskuffen til boghandlernes hylder
Ina-Munch-Christensen_2-copy.jpg
Ina Munch Christensen debuterede i år med romanen ”Nielsine”. Ina Munch Christensen vandt i september 2015 prisen Munch-Christensen Kulturlegat. Foto: Morten Holtum
Festival Hvad sker der egentlig, når et manuskript skal finde vej fra skrivebordsskuffen til et forlag og videre ud på bibliotekernes og boghandlernes hylder?

Denne spændende proces sætter Ballerup Bibliotek fokus på lørdag den 24. oktober, når biblioteket præsenterer den helt nye litteraturfestival ’Skrivelyst’.

Med den vil Ballerup Bibliotekerne hylde fortælleglæden og skrivelysten samt give et indblik i det frodige vækstlag i den danske litteratur.

Festivalens program begynder klokken 11, og dagen igennem vil der være skiftende oplæg ved forlagsredaktører og oplæsninger ved debutanter og forfatterspirer.

Festivalens gæster vil blandt andet kunne høre oplæg af Rolf Sparre Johansson og Ina Munch Christensen, der begge var shortlistet til den fornemme debutantpris Munch-Christensen Kulturlegat. De to debutanter læser op og fortæller om deres vej fra skrivebordsskuffen til udgivelse og deres videre planer.

Programmet for dagen kan ses på Ballerup Bibliotekernes hjemmeside. Deltagelse kræver ingen tilmelding – men hvis man på forhånd henter en gratis billet på Ballerup Bibliotek eller i kulturhusene, får man på selve dagen udleveret en goodiebag og deltager i lodtrækning om boggaver.

Rolf-copy

Rolf Sparre Johansson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *