Flere på landsholdet
Golf Dansk Golf Union udtog i sidste uge de nye landsholdstrupper til den kommende sæson 2015/16.

Dansk Golf Union’s eliteudvikling består af følgende primære trupper: ProTeam (professionelle tour spillere), A-landshold (herre- og dameamatører, inkl. udvalgte juniorer), Juniorlandshold (drenge og piger, pt. årgang 1998-2000). Dertil kommer de sekundære trupper med observations- og udviklingstrupper for begge køn.

»Udtagelse og flytning mellem trupper kan ske hele året, men det er normal praksis, at vi foretager en større omrokering af spillerne her i oktober forud for vintersæsonens aktiviteter.

Det mest interessante i år er, at der er foretaget en ganske pæn udvidelse af de primære trupper med i alt ni spillere, idet både A-landsholdet og Juniorlandsholdet nu består af 15 spillere,« fortæller Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

I alt er der udtaget 88 spillere og blandt disse er mange lokale profiler: På damernes Proteam finder vi Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen begge fra Smørum Golfklub

I A-truppen er deres klubkammerat Caroline Nistrup repræsenteret på kvindesiden, mens Marcus Helligkilde – også fra Smørum Golfklub – og Sixten Stemann Jensen fra Hjortespring Golfklub er udtaget på herrernes side.

Juniorlandsholdet tæller yderligere to lokale piger: Cecilie Finne-Ipsen fra Hjortespring Golfklub og Marie Louise Tommerup fra Smørum Golfklub.

Derudover har Nikoline Brenøe-Mouritzen fra Smørum Golfklub fået plads i pigernes udviklingstrup. Zacharias Agerbak fra Smørum Golfklub er udtaget til herrernes observationstrup og Louise Markvardsen også Smørum Golfklub er i damernes observationstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *