En sjæleryster med Henning Jensen
baltoppen-Helt_Enkelt_Kompliceret_presse-copy.jpg
Henning Jensen giver liv til en af dramatikeren Thomas Bernhards sidste monologer i ’Helt Enkelt Kompliceret’, der kan ses i Baltoppen LIVE på mandag. Foto: pressefoto
teater Mandag den 19. oktober klokken 19.30 præsenterer Tema Teater i Baltoppen LIVE Det Kongelige Teaters opsætning af ’Helt Enkelt Kompliceret’.

I tre scener – morgen, middag og aften – ser en 82-årig pensioneret skuespiller tilbage på sit liv, hvor kunsten har været et ufravigeligt omdrejningspunkt. De valg, han har taget for kunstens skyld, har betydet, at han her, hvor han venter på døden, er absolut isoleret og alene.

I ’Helt Enkelt Kompliceret’ giver den fremragende skuespiller Henning Jensen liv til en af dramatikeren Thomas Bernhards sidste monologer, en stor og psykologisk nuanceret rolle som oprindelig blev skabt til en af Tysklands største skuespillere i sidste århundrede, Bernhard Minetti.

Det er Henning Jensen selv, der har taget initiativet til at få forestillingen til Det Kongelige Teater, hvorfor han naturligvis glæder sig over dens succes.

Medvirkende: Henning Jensen og Sophie-Amalie Hoffmann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *