Drama gav uafgjort
BSF-fodbold.jpg
Der blev gået til stålet i weekendens kamp mellem BSF og VB 1968. Foto: Privatfoto
Fodbold BSF skulle i weekenden på en svær og speciel udebane, da holdet kørte til Værebro for at møde VB 1968 i Sjællandsserien.

I forrige spillerunde blev VB 1968s kamp mod Birkerød afbrudt, da uroligheder betød, at dommeren 45 minutter inde i kampen valgte at sige stop. Heldigvis kom det ikke så vidt, men der var tænding på.

Man fornemmede tydeligt, hvordan der ikke skulle meget til, før det kunne koge over. På banen var der tale om en jævnbyrdig kamp, der desværre blev skæmmet af nogle grimme tacklinger fra VB 1968. Rasmus Brøns vred sig i smerte efter en vanvittig og komplet hensynsløs tackling, der – ganske uforståeligt – kun gav gult kort.

Senere i kampen var det Mak Bor Arnautovic, der efter en stempling lå og skreg i smerte. Dommeren mente dog ikke, at VB 1968 spillede hårdt nok til at de skulle have mere end to gule kort på dagen.

BSF iført gule trøjer havde kun en enkelt stor chance i kampen, da Rasmus Brøns inden skaden fik sit forsøg afværget på stregen af en VB-forsvarer. I 2. halvleg var der tilløb til flere chancer, men den sidste skarphed manglede.
I den anden ende var det heller ikke meget, som VB fik skabt. Ligeledes en stor chance blev det til, som BSFs keeper flot tog, og dertil adskillige dødbolde. Men det blev ikke til mere og derfor endte kampen som den startede med 0-0.

Næste kamp er på hjemmebane, lørdag den 10. oktober klokken 15.15. Inden da spiller kvinderne i 3F Ligaen klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *