Der summer af liv i superarenaen
Ballerup-Super-Arena-1.jpg
Ballerup Kommune har overtaget den daglige drift af Ballerup Super Arena og har, efter eget udsagn, fået mere liv i hallen. Foto: arkivfoto
ejerskifte Ballerup Kommune overtog den daglige drift af Ballerup Super Arena den 1. maj. Nu er der kommet mere liv i hallen og en ny chef er på trapperne.

Kommunalbestyrelsen besluttede ved årets indgang, at samarbejdet med det private firma Eventforce skulle ophøre og at Ballerup Kommune selv ville overtage den daglige drift og koordination af arrangementer i Ballerup Super Arena.

Allerede den 1. maj overtog kommunen driften og siden er der blevet arbejdet på at indfri de visioner, som Ballerup Kommune havde for den store hal. Målet var, at superarenaen skulle være en mere folkelig hal, der skulle bruges mere og bredere af alle borgere. Ikke kun til store koncerter og sportsarrangementer. Det mål mener Ballerup Kommune selv, at de har opnået eller i hvert fald er ved at opnå.

Favne det hele

»Det er vigtigt for os, at være noget for alle borgere. Superarenaen skal både favne de store kommercielle arrangementer, sportsstævner og de mere brede aktiviteter, hvor det er byens borgere, der bruger hallen,« siger Peter Bøgelund, idrætsinspektør i Ballerup Kommune.

Han har fungeret som daglig leder for arenaen i overgangsperioden, indtil en fast ny chef er på plads.

Peter Bøgelund nævner blandt andet loppemarkeder, senioridræt, skoler, institutioner og erhvervsliv, der nu bruger hallen til en lang række formål. Dertil kommer, at arenaen allerede nu fungerer som træningscenter for banecykellandsholdet og elitecenter i Dansk Cykel Union og fremover også skal være talentcenter for Dansk Atletikforbund.

Handler hurtigt

»Jeg vil godt sige, at vi er blevet bedre til at få flere aktiviteter ind i hallen. Kommunalbestyrelsen er især optaget af, at få hallen brugt mest muligt, og det gør vi nu, fordi vi har fået et samarbejde med en lang række af byens institutioner, skoler og idrætsforeninger. Vi skal være mere fleksible og vi kan nu handle hurtigere. Det betyder, at vi sagtens kan håndtere, at der er stor koncert i hallen lørdag aften og badminton søndag. Der er stadig mange ting i støbeskeen, men vi har en klar vision om at være en hal for alle og jeg vil i hvert fald sige, at vi har lagt grunden til en hal, der er meget mere livlig end den har været,« siger Peter Bøgelund, der konkluderer:

»Vi er her mest for at sige ja og ikke sige nej, og det gælder for alle slags arrangementer i superarenaen,« siger Peter Bøgelund, der glæder sig til at byde velkommen til den nye chef, Ketil Christensen, der tiltræder den 2. november som ny chef for Ballerup Super Arena. Han kommer fra Københavns Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *