BSF vandt lokalopgør
BSF-Kampråb-copy.jpg
fodbold Et lokalopgør ventede BSF i weekenden, da B1973 Herlev kørte den korte tur til Ballerup Idrætspark for at spille kamp i Sjællandsserien. Her lykkedes det for BSF at hente alle tre point.

BSF vandt 2-1 ganske fortjent efter endnu en god indsats, der i perioder bød på flot spil med gode kombinationer. Dermed fortsætter holdet den gode stime, som forhåbentlig kan holdes i de sidste par kampe inden vinterpausen.

Starten på opgøret mod B1973 Herlev var dog alt andet end lovende. Efter sølle tre minutters spil kom BSF bagude på lidt af en brøler i forsvaret, som udeholdet ganske effektivt fik omsat til et føringsmål. Kort efter brændte det på igen, men herefter kom BSF bedre med og fik fat i spillet.

I resten af 1. halvleg stod der BSF på det meste, og der var også optræk til store chancer, men da dommeren fløjtede til pause, så var det med BSF bagude. Det blev der dog ændret på efter pausen, hvor hjemmeholdet kom blæsende ud.

I venstre side fik Alexander ”Keun” bolden, og han tog et træk ind i banen forbi en mand og bragede bolden ind bag B1973s målmand til en udligning. BSF ville dog mere og fortsatte presset og det offensive spil.

Det gav pote, da Andreas Horsebøg kort efter vendte kampen på hovedet med sit mål til 2-1. I de sidste 20 minutter kom B1973 Herlev bedre med og forsøgte at skabe det udlignende mål via lange bolde, men det kom ikke, og dermed blev det til en 2-1 sejr til BSF.

I Sjællandsserien er BSF nu nummer fem inden udekampen på lørdag mod Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *