BSF-drengene tog den store pokal
BSF-verona-cup.jpg
BSF-drengene fik den helte store triumf, da de vandt Verona Cuppen og kunne tage pokalen med hjem. Foto: Privatfoto
Fodbold I efterårsferien var spillere og træner/ledere fra BSF’s U15-1 og U17-1 og U17-2- hold taget til Italien for at deltage i Verona Cup. På forhånd havde trænerne meldt ud, at målsætningen var at vinde, så sportsligt kunne man næsten kun skuffe, men det gjorde man ikke.

Efter en nervøs start for U15-1, der startede med to uafgjorte kampe, kom der for alvor gang i spillet på turneringens dag 2, hvor man vandt hele 5-0, og dagen efter kvalificerede holdet sig til A-slutspillet med en 2-1 sejr. I kvartfinalen blev det til et sikkert avancement på 3-0, og i semifinalen viste BSFs drenge endnu mere styrke, da de vandt 5-0.

I finalen ventede Odsherred, og i silende regnvejr fik tilskuerne et brag af en kamp og en herrefight. I en jævnbyrdig finale vandt BSF 1-0, og jublen kunne bryde løs.

U17-1 kom flyvende fra start og spillede sig videre til A-slutspillet allerede inden sidste gruppekamp. Kvartfinalen blev på suveræn vis vundet 8-0. Semifinalen bød på dramatik af den ærgerlige slags, da en BSF-spiller blev sparket i hovedet og gik ud som lys, hvorfor han måtte hentes i ambulance. Heldigvis kom han ovenpå igen.

Selve kampen vandt BSF 2-0, og dermed var man finaleklar, hvor et finsk hold ventede. Et finsk hold, der i øvrigt tidligere havde sendt U17-2 ud. Drengene fra Ballerup måtte finde deres bedste spil frem, men i en flot finale lykkedes det dem også, og kampen blev vundet 1-0.

Herefter kunne begge hold lade sig hylde som vindere af Verona Cup og til lyden af ”We are the Champions” modtage pokalen som bevis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *