Banegårdsfælleden er åben
kunst-banegård-Tom-taler-copy.jpg
Kultur- og Fritidsudvalgsformand Tom Nielsen bød velkommen ved åbningen af ’’Fælledhuset’’. Foto: privatfoto
indvielse Lørdag den 17. oktober blev kunstprojektet Banegårdsfælleden indviet med tale, guidet tur, afsløring af statue og helstegt lam.

Trods dansk efterårsvejr til den klassisk grå-våde side, var der solidt fremmøde på Banegårdspladsen i Ballerup lørdag middag, hvor kunstprojektet Banegårdsfælleden officielt blev indviet.

Projektets formål er at sætte den forestående omdannelse af Banegårdspladsen på dagsordenen og formand for Kultur og Fritidsudvalget Tom Nielsen opfordrede da også i sin tale borgerne til at komme forbi den midlertidige pavillon Fælledhuset og give deres mening til kende.

Kunstprojektets leder Gitte Juul gav derefter en guidet tur rundt på ”Fælleden”, hvor den grønne løber førte hen til blandt andet en statue udhugget i styroform af børn fra Ballerup Billedskole og bibliotekets udstillede 3D-printer.

Samtidig spredte en duft af helstegt lam sig på Banegårdspladsen, da Grantoftegårds kok i samarbejde med Ali Baba Kebab serverede økologiske lammeruller for de mange fremmødte.

Projektet “Banegårdsfælleden” vil tage form undervejs, når Kontoret for Kunst i Byen i samarbejde med byens borgere og institutioner åbner op for en række arrangementer i “Fælledhuset” – det første fredag den 30. oktober, hvor der vil være efterårstræf med korsang.

Kontoret for Kunst i Byen inviterer alle til at deltage i debatten om den nye plads. Kontoret holder åbent mandag til fredag klokken 14 -17 frem til den 16. november.

kunst-banegård-grøn-løber-copy kunst-banegård-i-pavillon-copy kunst-banegård-lam-copy kunst-banegård-statue-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *