Ballerup junior-rytter slog OL-vinder
DCR-cykling.jpg

SONY DSC

Guldet hang flot om halsen på Ballerup-rytteren Frederik Rodenberg Madsen (i midten) da han vandt DM i 1000 meter på tid. Foto: Privatfoto
Cykling Ballerup-rytteren Frederik Rodenberg Madsen fik en forrygende dag og var hurtigst ved elitens DM i 1000 meter på tid og henviste dermed Lasse Norman Hansen til andenpladsen.

Den dobbelte danske juniormester i 1000 meter på tid, Frederik Rodenberg Madsen, er nu også dansk mester i disciplinen for eliten. DCR Ballerup-rytteren kørte i tiden 1.03,84 og var dermed 36/100 af et sekund hurtigere end den olympiske mester, Lasse Norman Hansen. Rodenbergs tid er også ny dansk rekord på dansk grund.

Umiddelbart kan det virke overraskende, at en juniorrytter vinder elitens DM i 1000 meter, men Rodenberg har tidligere kørt endnu hurtigere, da han ved junior-EM kørte i 1.03,427 som del af sit omnium. Sidste år kørte han til junior-DM hurtigere end vinderen ved elitens DM, da de blev kørt i Ballerup midt i december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *