Ballerup Bibliotek flytter til en fjern, fjern galakse
star wars Den nye Star Wars film ’The Force Awakens’ har premiere 17. december. I den anledning bliver Ballerup Bibliotek fyldt med Star Wars i hele julemåneden.

Den nye Star Wars film ’The Force Awakens’ rammer de danske biografer 17. december og Ballerup Bibliotek fejrer det med et hav af Star Wars aktiviteter, der begynder allerede i næste måned.

Hele november samler biblioteket Star Wars ting til en kæmpe udstilling. Alle børn og voksne er derfor inviterede til at komme med særlige Star Wars-ting fra Yodabamser til X-Wing-Fightere bygget i Lego. Flotte tegninger er også velkomne. Alle, der afleverer en Star Wars-genstand til udstillingen, får en sej stormtrooper-maske og et Star Wars-magasin. Samtidig deltager de i lodtrækningen om en masse fStar Wars-præmier.

Biblioteket får også hjælp fra Danmarks største Star Wars-samlere, så tingene kommer i godt selskab. Der vil blive passet godt på det hele og man kan hente det igen efter nytår, oplyser biblioteket.

Jedi workshop

Som opvarmning til bibliotekets Star Wars måned og filmpremieren har Ballerup Bibliotek inviteret stuntman Klaus Hjuler på besøg lørdag den 14. november klokken 11.

Han vil stå i spidsen for en helt særlig Jedi Fægteworkshop for børn fra 7 år og op. Her kan man lære at kæmpe med lyssværd som en ægte jedi-ridder – eller Sith Lord, hvis man er mere til den mørke side.

Klaus Hjuler har arbejdet som stuntman siden 1988, og lavet stunts til masser af film, tv, computerspil og reklamer og musikvideoer. Han kan lære alle børn at kæmpe, så det ser sejt ud, men uden at man kommer til skade.

Det er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding via www.bib.ballerup.dk. Man må meget gerne tage sit eget lyssværd med, oplyser biblioteket.

Festlig filmdag

Prikken over i’et i hele Star Wars fejringen bliver en stor event på biblioteket lørdag den 19. december fra klokken 10.30. Her kan man dyste imod, blive fotograferet med eller bare drøfte imperiets tilstand med Darth Vader eller en af de andre figurer fra Star Wars-universet i form af den danske afdeling af 501st Legion, der er en global forening af Star Wars-entusiaster og officiel partner med LucasArts.

Efter halvanden times tid ekskorterer Stormtroopers børn og voksne ned i Baltoppen Bio, hvor der er lidt mad, introduktion til Star Wars og visning af filmen ’Star Wars VII – The Force Awakens’.

Alle er velkomne til at deltage i Star Wars aktiviteterne på biblioteket, men hvis man vil med videre i biografen kræver det en billet, som kan købes via www.baltoppenbio1-2.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *