Arbejdssejr i Avedøre
LSF-bold.jpg
Der blev slidt i det, da LSF fik en smal sejr i Avedøre i weekendens kamp i serie 1. Foto: Privatfoto
Fodbold Der har været lidt krisestemning i LSF’s serie 1 hold, hvor resultaterne ikke rigtig er gået holdets vej. Derfor var der enighed blandt spillere og trænere om, at nu skulle det være i weekendens kamp mod Avedøre på udebane.

Under alle omstændigheder blev der kæmpet bravt og det endte med, at LSF kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Avedøre stod i starten af kampen ret dybt så LSF-holdet fik rigtigt meget plads. Problemet var bare at de ikke rigtig fik brugt den til noget. Hjemmeholdet levede mest på omstillinger og den lille og våde bane gjorde, at det kunne være en tilfældighed, der betød mål.

Det blev aldrig en god fodboldkamp, dertil var betingelserne svære, en der var masser af spænding.

Man skulle helt frem til det 50. minut, før der for alvor skete noget. LSF-spilleren Dannie Riise fik bolden ved midterlinien og så gik det derudaf mod målet. Han driblede forbi fire mand og afsluttede med en vaskeægte gammeldags tåhyler. Men ind kom bolden til en 1-0 føring.

Det fik LSF-holdet til at ”pakke sig sammen” og gjorde kæderne korte. Der blev kæmpet til den store guldmedalje og når hjemmeholdet endelig kom på skudhold, så var Lasse Gram i LSF-målet klar.

Der skulle dog lidt drama til i overtiden. Hvad der helt præcist skete, er det nok kun dommeren der ved, men Lasse Gram blev ramt af en Avedørespiller og så var der gang i sagerne med næsten alle spillere i det lille Smørum felt. Resultatet blev et rødt kort til en Avedørespiller og et gult kort til Dannie Riise – og så var den kamp færdig.

En hårdt tilkæmpet LSF-sejr på svære betingelser og en glad LSF-cheftræner, der kunne glæde sig over en arbejdssejr på udebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *