60.000 kalorier blev til 175.000 kroner
knæk_cancer_event_8-copy1.jpg
De hjulede derudaf hos Topdanmark. Foto: Flemming Schiller
indsamling Sidste uge deltog omkring 600 medarbejdere i Topdanmarks store ’Knæk Cancer’ indsamling. Samlet fik de cyklet, løbet og hoppet sig til 176.445 kroner - godt motiveret af blandt andre Jesper Skibby på spinningcyklen.

Fredag eftermiddag var kantinen hos Topdanmark på Borupvang lavet om til spinningsal i anledningen af indsamlingen ’Knæk Cancer’.

472 medarbejdere plus 110 kunder fra Topdanmarks Livsforsikring havde meldt sig til eventet, hvor de skulle spinne, løbe eller hoppe på hoppedyr i kampen for at samle flest muligt penge ind til Kræftens Bekæmpelse og TV2’s store indsamlingsshow Knæk Cancer.

Galleri: Se billeder fra dagen

Fredag klokken 15.15 hoppede de første i pedalerne og hjulede derudaf. For hver 100 forbrændte kalorier gav Topdanmark 10 kroner og dertil kom at hver medarbejder havde betalt et deltager gebyr på 200 kroner, så det løb hurtigt op i rigtig mange penge.

For at motivere de cyklende havde Topdanmark allieret sig med forskellige instruktører, der dagen igennem sørgede for høj puls og endnu højere humør.

Blandt andet var Jesper Skibby i pedalerne klokken 16, og han lagde ud med at få alle til at grine ved at fortælle, at han kun havde prøvet at spinne én gang i sit liv. Efter 15 minutter var han blevet så træt af at høre instruktøren sidde og råbe, at han var gået igen. Men nu var det jo Jespers egen tur til at råbe af andre, så det var en helt anden sag, understregede han.

Udenfor var både løbere og hoppere i fuld sving. Årets skæve indslag var nemlig tre store ’’hoppedyr’’, som man kunne sidde på og hoppe af sted. For hver runde man nåede på hoppedyret røg der to kroner i indsamlingspuljen.

Efter tre timer med sved og smil i litervis kunne Topdanmark tælle pengene sammen og det blev til i alt 176.445 kroner – en forbedring på næsten 70.000 kroner i forhold til sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *