40 års jubilæum
jub.jpg
Jette Boese har gjort rent på Lautrupgård i 40 år, men nu går hun også på pension. Foto: privatfoto
mærkedag Rengøringsassistent Jette Boese har 40 års jubilæum på Lautrupgård - og så går hun på pension i december.

En kold oktobermorgen klokken 5 i 1975, begyndte rengøringsassistent Jette Boese på sit nye arbejde, hvor hun skulle gøre rent tre timer dagligt på skoleværkstederne Lautrupgård. Eneste udsigt fra gården dengang var Toms fabrikker og Løven, resten var kornmarker.

I 1978 var Jette den første i kommunen, der fik lov til at gøre rent om dagen, fra klokken 10 til 14.30. Det passede fint med, at hendes søn begyndte i halvdagsbørnehave.

Jette blev senere tilsynsførende og gik på fuld arbejdstid. Hun fulgte med, da Lautrupgård gik over til kommunens KomRen. Elitemiljø var også en overgang ind over Lautrupgård, men 1. april 2011 blev Jette ansat af Ballerup Herlev Produktionshøjskole.

Den 6. oktober i år havde Jette Boese, der bor i Måløv, 40 års jubilæum på Lautrupgård. Jette har valgt at gå på pension i år, så der er ekstra god grund til at fejre hende lige netop i år. Det gør Ballerup Herlev Produktionsskole ved en kombineret afskeds- og 40 års jubilæumsreception i den nye kantine, fredag den 4. december klokken 12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *