Vind ’Skammerens Datter’
Skammerens_datter_foto_Jiri_Hanzl.jpg
Der er eventyr med drager, magi og riddere i den populære ’Skammerens Datter’, som Ballerup Bladet udlodder på dvd i denne uge. Foto: Jiri Hanzl
konkurrence I denne uge kan man vinde den populære fantasy-film 'Skammerens Datter'.

Dina bor i en lille landsby med sin mor, der er Skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og – ikke mindst – deres skyld og få dem til at skamme sig over deres mørkeste gerninger.

Men selv om Dina absolut ikke er begejstret for sine skammerøjne, viser de sig snart nyttige, da hun pludselig med livet som indsats, hvirvles ind i et blodigt opgør mellem to fyrstesønner.

Historien tager fart, da den unge livsglade fyrstesøn, Nicodemus, kaldet Nico, uretmæssigt anklages for mordet på sin egen familie. Skammeren lokkes til Dunark og hvirvles ind i en myriade af intriger, beskyldninger og risiko for at miste sit eget liv.

Skammerens Datter er et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasyverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord.

Ballerup Bladet udlodder fem eksemplarer af ’Skammerens Datter’ på dvd. Deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har skrevet bogen Skammerens Datter, som filmen bygger på?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 21. september klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.