Vejdirektoratets skilte
debat I et læserbrev påpeger Erik Jørgensen fejl ved flere vejvisningstavler i kommunen.

Måløv Byvej og Ballerup Byvej er statsveje, som Vejdirektoratet er vejmyndighed for. Det er derfor Vejdirektoratet, der står for opsætning af vejvisningstavler ved krydset Måløv Byvej/Smørum Parkvej, rundkørsel på Ledøjetoften, og ved Ledøjetoften der går mod Ballerup (Ågerupvej).

Ifølge Vejdirektoratet er det entreprenøren, der har lavet stavefejl på Måløv-skiltet. Efter henvendelse fra Ballerup Kommune har Vejdirektoratet rettet op på fejlen, men hvor ø’et nu rigtig nok står to centimeter under de andre bogstaver.

Grunden til, at det nye motorvejskilt peger mod Frederikssund er, at Vejdirektoratet gerne vil have den tunge trafik til at benytte de store veje frem for kommuneveje, hvilket i dette tilfælde er den kommende statsvej Tværvej.

Med hensyn til de øvrige skilte vil Ballerup Kommune kontakte Vejdirektoratet med henblik på at få rettet op på skiltningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *