Spring til på dagen ved Bastrup Sø Rundt
cykling På søndag den 13. september er det tid til det årlige motionscykelløb Bastrup Sø Rundt, arrangeret af BSR Cykelmotion.

Med start fra Kulturhuset i Smørum klokken 8 sendes først cyklisterne på 130 kilometer ruten af sted, efterfulgt af deltagerne på henholdsvis 90 og 40 kilometer ruterne. Målet er på Flyvestation Værløse, hvor Furesø Kommune holder Store Cykeldag.

Hvis man endnu ikke har nået at melde sig til, er der stadig mulighed for at nå det på dagen, hvor der fra klokken syv sidder folk klar til indskrivning. Arrangørerne opfordrer til at folk kommer i god tid før start, da der plejer at være lange køer.

Alle de frivillige hjælpere glæder sig til at se de mange motionister på søndag. Det er 24. gang der køres Bastrup Sø Rundt.

På www.bsr.dk kan man hente rutebeskrivelser til GPS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *