Smørum Golfklub klar til semifinalerne i Synoptik Cup
golf I løbet af foråret og sommeren har spillere fra flere end 90 golfklubber landet over dystet i Synoptik Cup, som er Danmarks største turnering for breddegolf.

Fra Smørum Golfklub har fem spillere spillet sig et skridt nærmere vindertitlen. De har nemlig sikret sig til en plads på klubbens Synoptik Cup hold.

Synoptik Cup er en kvalifikationsturnering, hvor spillerne dyster i fem handicapgrupper om en plads på klubbens Synoptik Cup hold.

Ved landsdelsfinalerne, som spilles den 13.-14. september, skal klubholdet fra Smørum Golfklub dyste mod 17 andre klubber om en plads i landsfinalen. I den endelige finale mødes de 10 bedste klubhold, to fra hver landsdelsfinale. Her skal de spille om Synoptik Cup-trofæet og en række spændende præmier.

De fem spillere, som har spillet sig til en plads på semifinale-holdet fra Smørum Golfklub er: Bjarne Brix Sørensen, Christoffer Mygind, Hallur Hansen, Steen Lübcke og Tommy Jim Pedersen.

Synoptik Cup er etableret af Synoptik-kæden i samarbejde med Dansk Golf Union. Landsfinalen i Synoptik Cup 2015 spilles den 4. oktober i Aarhus Golf Club, hvor Danmarks bedste golfklub kåres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *