Seniorstævne i superarenaen
Motion Så er det atter tid til at komme til Seniorstævne med undertitlen ’Tag din nabo med’.

Det foregår i Ballerup Super Arena onsdag den 7. oktober klokken 10.

Det er Styregruppen for Senioridrætten i Ballerup Kommune der arrangerer og det er for alle over 60 år – uanset om man er pensionist, på efterløn eller stadig på arbejdsmarkedet.

Dagen begynder med velkomst af borgmester Jesper Würtzen. Derefter er det instruktør Finn Bygballe, som indtager scenen og sørger for at alle får rørt kroppen fra top til tå.

Efter en lille times tid er det en af senioridrættens egne instruktører, Linda Bergmann, der vil lede slagets gang i lidt let motions-linedance og hvad hun ellers kan finde på. For dem, der ikke vil være med til dette, vil der blive arrangeret indendørs petanque.

Formiddagen slutter af med, at alle hygger sig med en kop kaffe og kage, og klokken cirka 12.35 siges der tak for i dag.

»Vi ønsker, at så mange som overhovedet muligt kommer ud af starthullerne og får en hyggelig formiddag sammen med forhåbentlig mange af kommunens 60+ årige borgere. Kom og vær med, tag din nabo med, og få inspiration til at dyrke motion. Der er altid plads til én til der vil dyrke senioridræt,« opfordrer styregruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *