Politi uge 39
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tyveri fra bil i Ballerup

Mandag den 21. september mellem kl. 08.15 og 09.30 var der indbrud i en personbil holdende på Baltorpvej. En ukendt gerningsmand knuste en siderude i passagersiden og stjal bl.a. en pung.

 

19-årig mistede herredømmet over bil

Mandag den 21. september klokken 20.55 skete et trafikuheld på Ballerup Byvej.

En 19-årig mand fra Køge kørte ad Ballerup Byvej østgående, da han mistede herredømmet overbilen og ramte midter-autoværnet, hvorefter bilen snurrede rundt og endte på cykelstien.

Fører blev mistænkt for at være påvirket af euforiserende stoffer, og skulle derfor have taget en blodprøve.

To passagerer var gået fra bilen før politiets ankomst, men kom selv tilbage til stedet. Ingen af de tre kom til skade ved ulykken.

 

Kørsel uden kørekort

Tirsdag den 22. september kl. 10.05 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Ring 4. Føreren, en 24-årig mand fra Hillerød, havde ikke generhvervet førerretten og blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

 

Narkokørsel i Ballerup

Torsdag den 24. september kl. 12.49 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Hedeparken. Føreren, en 48-årig mand fra Ballerup, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han blev samtidig sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Indbrud i lejlighed

Torsdag den 24. september kl. 13.30 var der indbrud i en lejlighed på Baltorpvej. En ukendt gerningsmand brød hoveddøren op og stjal bl.a. smykker og kontanter.

 

Tricktyveri i centret

En 84-årig mand var fredag den 25. september ude at handle i Ballerup Centret, og blev offer for et af de klassiske tricktyveri-kneb.

Da han stod ved kassen og skulle til at betale henvendte to kvinder sig til ham. De fortalte, at han havde tabt en 50’er på gulvet. Da han bukkede sig ned for at samle den op, stjal kvinderne hans hævekort.

Først ude på parkeringspladsen opdagede han, at kortet var væk og at der allerede var hævet er større beløb på kortet.

De to kvinder beskrives som: Anden etnisk udseende end dansk, 30-35 år, 165-170 cm, spinkel kropsbygning, kort sort hår.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Villaindbrud i Skovlunde

I tidsrummet fra fredag den 25. september klokken 13.30 til søndag den 27. september klokken 19.15 var der indbrud i villa på Lindeengen i Skovlunde. En ukendt gerningsmand havde brudt et vindue op og blandt andet stjålet smykker og kontanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *