Politi uge 38
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kørsel i frakendelsestiden

Mandag den 14. september klokken 12.31 stoppede en politipatrulje en personbil på Sydbuen i Ballerup. Føreren, en 46-årig mand fra København, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Søndag den 20. september klokken 00.02 var den gal igen. Her standsede en politipatrulje en personbil på Ballerup Boulevard. Føreren, en 26-årig mand fra Smørum, var også frakendt førerretten og blev derfor også sigtet for at køre i frakendelsestiden.

 

Kørsel uden førerret

Mandag den 14. september klokken 12.35 standsede politipatruljen endnu en personbil på Sydbuen i Ballerup, fordi betjentene bemærkede at føreren ikke havde sikkerhedssele på.
Føreren, en 20-årig mand fra København, havde heller ikke erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for både at køre uden førerret og uden sikkerhedssele. Han erkender begge sigtelser, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Tyveri fra personbil i Ballerup

I tidsrummet fra tirsdag den 8. september klokken 10 til mandag den 14. september klokken 9 var der indbrud i en personbil på Baltorpvej. Gerningsmanden havde brudt venstre fordør op og blandt andet stjålet en GPS.

 

Tricktyve snød ældre kvinde

Onsdag den 16. september omkring klokken 19 blev en 76-årig kvinde udsat for et tricktyveri i hendes hjem i Ballerup.

Den 76-årige blev kontaktet af en gerningskvinde, som under påskud af at skulle fortælle den 76-årige om en ny fodbehandling, blev lukket ind i lejligheden.

Kort efter kom en medgerningsmand også ind i lejligheden, og den 76-årige kvinde fattede mistanke og bad dem flere gange om at forlade lejligheden, hvilket de til sidst gjorde.
Efter forløbet opdagede kvinden, at der manglede kontanter i hendes pung.

De to tricktyve beskrives som:

A: Kvinde, dansk af udseende, 20-25 år, 150-160 centimeter høj, almindelig kropsbygning, kort lyst hår.

B: Mand, dansk af udseende, 20-25 år, almindelig kropsbygning, kort lyst hår.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til Claus Stamp på telefon 72 58 74 13, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Villaindbrud på Krogestykket

Onsdag den 16. september mellem klokken 10.30 og 13.30 var der indbrud i en villa på Krogestykket i Herlev. Gerningsmanden brød et køkkenvindue og stjal blandt andet elektronik og et kamera.

 

Lommetyve på spil i Ballerup

I ugens løb har der været flere tilfælde af lommetyverier i Ballerup. Mandag den 14. september i tidsrummet 14.15-14.30 gik det ud over en 76-årig kvinde i Ballerup Centret. Hun opdagede ikke tyveriet, pludselig var pungen bare væk fra tasken.

Det samme skete fore en 25-årig kvinde onsdag den 16. september i tidsrummet 18.20 til 18.45 på Banegårdspladsen i Ballerup. Hun opdagede intet, før hun skulle bruge pungen. Der så hun at taske stod åben – og pungen var væk.

Fredag den 18. september klokken 12-12.30 var den gal igen. En 71-årig kvinde var i Ballerup Centret for at handle. Hun havde lige hævet penge i en hæveautomat, og da hun så skulle betale i en butik, opdagede hun at tasken stod åben og pungen var væk.

 

Flere nummerplade tyverier

Igen i denne uge har flere oplevet at få stjålet deres nummerplader. Det lokale politi har modtaget tre anmeldelser – to i Ballerup og én i Måløv.
Ballerup Lokalpoliti opfordrer alle til at få skruet deres nummerplader fast – det bliver i øvrigt lovpligtigt fra 1. november.

 

Villaindbrud på Kastebjergvej

I tidsrummet fra lørdag den 19. september klokken 11.30 til søndag den 20. september klokken 11.40 var der indbrud i en villa på Kastebjergvej i Egebjerg.
Indbrudstyven havde brudt et stuevindue op og blandt andet stjålet elektronik og smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *