Onkel dømt for vold mod 15-årig niece
Retten-i-Glostrup-foto-per-johansen-copy.jpg
Retten i Glostrup Foto: Per Johansen
politi En 39-årig mand er dømt for to tilfælde af vold mod sin 15-årige niece, fordi hun havde fundet en kæreste, som familien ikke ville acceptere.

Glostrup Ret har i dag idømt en 39-årig dansk/tyrkisk mand fra Herlev fire måneders betinget fængsel for vold og trusler imod sin 15-årige niece.

Manden har været tiltalt for i to tilfælde i marts 2015 at have slået niecen gentagende gange i ansigtet, fordi hun havde fået en kæreste som familien ikke ville acceptere.

I forbindelse med det første tilfælde af vold, var onklen ydermere tiltalt for at have truet niecen ved at sige ”at hvis hun ikke gjorde som hun lovede, ville han dræbe dem begge og lægge ligene ved siden af hinanden og at han var ligeglad med at komme i fængsel” eller lignende.

Anden gang onklen slog pigen sagde han ”at han ville fylde en spand vand og drukne hende i den, det havde han prøvet før, så det vidste han virkede” og ”at hun ville blive sendt til Tyrkiet og gift med en gammel mand” eller lignende. I dette forhold var onklen også tiltalt for at have taget kvælertag på den 15-årige pige.

“Jeg er tilfreds med at manden er blevet dømt i henhold til anklageskriftet og at retten lige som politiet og anklagemyndigheden har vurderet at pigen er troværdig,” siger anklager Maja Blomquist Rasmussen.

Den 39-årige mand har udbedt sig betænkningstid i forhold til evt. anke

1 kommentar om “Onkel dømt for vold mod 15-årig niece”

  1. Rene Schmidt siger:

    Ud af landet med Onkel og forældre til pigen, de har et med ansvar for at sådan noget ikke sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *