Nederlag til LSF på Frederiksberg
fodbold Det eneste stabile der er at sige om LSF i øjeblikket er at de er ustabile.

Efter sidste uges fantastisk udesejr over GVI var det endnu en udekamp der ventede på Frederiksberg mod FA2000.

Det virkede som om LSF slet ikke var klar – eller vågne – fra start. En masse fumlen oppe ved midterlinje, et langt indkast og så spurtede en FA spiller af sted og sparkede bolden i kassen til 1-0. Og der var spillet 55 sekunder.

I det 6. minut var den gal igen. En FA-spillere fik frit løb og det hele endte med et straffespark, der sikkert blev omsat – og så stod det 2-0.

I det 27. minut blev LSF igen oversprintet. Igen et langt indkast, igen løb FA fra LSF-spillerne og igen blev bolden sparket i mål.

På dette tidspunkt havde LSF intet haft, der kunne kaldes en chance. Men heldigvis sluttede de halvlegen af med nogle farlige situationer, men det blev ved lige ved og næsten.

Efter pausen kom LSF bedst fra start. I det 51. minut blev en lang bold sparket fra Kasper Gram i forsvaret helt bag FA’s forsvar og her stod Marc Lind der tog bolden til sig og sparkede bolden i mål til en reducering.

LSF kom rigtigt ind i kampen igen i det 80. minut. Efter en rigtig god omstilling fik den indskiftede Aske Viktor fladt sparket bolden indover og her stod en anden indskiftningspiller – Kongsted – og sparkede den i mål til 3-2 fra kort afstand.

Der blev nu virkelig satset. Ned på et tre-mands-forsvar og to helt på toppen. Den ene bold efter den anden blev hældt ind i feltet, men FA forsvarede sig godt. Uden at deres målmand havde de helt store redninger kunne LSF med lidt held godt have udlignet, men det skete ikke, så sejren gik til FA2000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *