Naturlig træning for alle
puls_180_7.jpg
Der skal svedes og trænes i det nye crossfit-center Puls 180 i Ballerup. Træning, der er rettet mod hele familien i alle aldre. Foto: Flemming Schiller
crossfit Puls 180 er et nyt træningscenter i Ballerup, hvor crossfit for hele familien er i fokus.

Et nyt træningscenter har set dagens lys i Ballerup. Det hedder Puls 180 og er slet ikke et normalt træningscenter med spejle, maskiner og pumpede bodybuildere. Det er en træningscenter, hvor den moderne frivægtstræning er i fokus.

Allerede når man træder ind i centret kan man se, at noget er anderledes. Her er råt, træningen foregår mest med reb, ribber og dæk og spejlene er skiftet ud med rå vægge og dunkel belysning. Her er cross-fit i fokus.

Galleri: Billeder fra Puls 180

»Vores træning er især inspireret af TRX, vægtløft, gymnastik og meget af den moderne frivægtstræning. Vi er ikke et klassisk træningscenter eller fitnesscenter, men derimod et sted, hvor man kan træne på sin egen måde. Crossfit er blevet meget populært og det har de store kæder også erkendt. Men ofte har de ikke redskaberne til at undervise i cross-fit på den rigtige måde, og det har vi. Vi træner selv på den måde og har stor erfaring i den træningsform,« siger Morten Sørensen, der er daglig leder af Puls 180 og uddannet fysio-terapeut.

Også for børn

Puls 180 er et træningscenter for alle og derfor lægger man vægt på at træningen skal foregå sikkert og rigtigt. Alle skal kunne træne i deres eget tempo og ifølge Morten Sørensen, er alle instruktører meget opmærksomme på den enkelte deltager. Hvis der foregår noget, som kan give skader, så sørger instruktørerne for, at der kommer ordentlig individuel træning.

»Det er et sted for hele familien og børn er velkomne hernede, Vi har også børnehold, så hele familien kan træne eller være sammen. Det handler også om at alle kan få en god oplevelse sammen. Vores ældste medlem er 72 år og der har vi også et træningsprogram skræddersyet til den kunde. Det er også en ideel træningsform for folk, der har været skadet. I det hele taget er crossfit noget helt andet end de klassiske fitnesscentre, der er bedst, hvis man vi være stor hurtigt,« siger Morten Sørensen.

Puls 180 ligger på Metalbuen 20 og har åbent fra klokken 6-23, da medlemmerne selv kan lukke sig ind med deres medlemskort.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *