Minimarathon på BFO Hedegårdsskolen
Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-1-copy.jpg
Fuld fart over feltet da Hedegårdsskolens BFO holdt minimarathon for alle eleverne i indskolingen. Foto: privatfoto
børneløb Onsdag stod BFO Hedegårdsskolen i samarbejde med Ballerup Atletik Klub for motionsløb for hele indskolingen på Hedegårdssskolen.

Først var der fælles opvarmning på skolens græsplæne med skoleinspektør Per Kjær som træner.

Startskuddet på selve løbet stod borgmester Jesper Würtzen for, han løb desuden med det første hold glade børn gennem det naturskønne Harrestrupådal. Ruten var afmærket ved, at pensionister og forældre fra Hede-Magleparken markerede ruten ved at stå med flag.

»Løbet tænkes at blive en tilbagevendende tradition, og på sigt er ideen, at det kan udvikles til noget større hvor flere skoler og institutioner arrangerer noget stort sammen. Løbet er udviklet i forbindelse med den nye skolereform, hvor skole, foreninger og frivillige skal lave noget sammen,« fortæller Jens Emanuelsen, der er pædagogisk leder på BFO Nordlys.

Ideen med løbet er at relatere til de motionsløb børn ser i medierne. Efter sommerferien har idrætstimerne haft fokus på løbetræning , hvordan foregår et løb, tidtagning og personlige mål.

På selve dagen fik børnene udleveret løbsnummer, der var tidtagning på alle og vanddepoter undervejs. Afslutningen skete med medaljer til alle. Og uddeling af frugt, boller og juice ved Beboerprojektet Hedegaven.

Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(2)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(3)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(4)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(5)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(6)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(7)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(8)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(9)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(10)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(11)-copy Mini-OL-Hedegårdsskolens-BFO-(12)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *