LSF smed 2-0 føring – igen!
LSF-copy3.jpg
fodbold Det tegnede rigtigt godt, men endte faktisk skidt for LSF i kampen mod Boldklubben Søllerød-Vedbæk i weekenden.

LSF fik en fantomstart da Benjamin Madsen i højre side jagtede bolden. BSV-backen blev en smule forvirret og da Benjamin gik direkte på mål blev han fældet – straffespark – og der var der ikke engang spillet tre minutter! Sparket blev sikkert sat ind af Morten Larsen, 1-0 var en realitet.

Men så blev det op ad bakke for LSF-spillerne, der blev presset bagud af Smørum Park. Bare det at få bolden ud af deres eget felt var besværligt. BSV lagde et rigtigt højt pres og det bekom ikke LSF-spillere vel. Fik de endelig erobret bolden smed de den ligeså hurtigt væk igen.

På trods af at LSF næsten ikke havde bolden så fik de den endelig bugseret op over midten og her stod Benjamin, der efter et par træk sparkede bolden i mål langt udefra. 2-0 var en realitet – men ikke fortjent.

BSV mosede på og i det 42. minut kom de over kanten og fik sparket bolden i mål til en 1-2 reducering.

Cheftræner Kim Kjærsgaard talte med store bogstaver i pausen og det var som om at drengene vågnede lidt af tågerne og 2. halvleg blev rent faktisk en underholdende en af slagsen. LSF havde flere gode forsøg, men enten blev bolden reddet i sidste øjeblik eller også ramte de ikke målet.

BSV kom tilbage i kampen og i det 74. minut kom udligningen ud af ingenting, da et hjørnespark blev sendt direkte i mål.

Nu bølgede spillet frem og tilbage, mens LSF håbede at kampen snart var ovre, men i det 83. minut fik BSV frispark og bolden blev sendt helt ind i LSF’s bagerste del af feltet og her stod en spiller helt fri og headede bolden i nettet til en 3-2 sejr til Søllerød-Vedbæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *