LSF sejrede i GVI
LSF-GVI-2.jpg
fodbold Det var med bekymrede miner LSF-spillerne gik til kampen mod rækkens tophold GVI.

Men det var en rigtig god træningsuge og bekymringerne var heldigvis ubegrundet. Allerede i det 2. minut fik LSF scoret på et frispark. Morten Larsen tog det og sparkede bolden i kassen til stor overraskelse for mange – de havde nok forventet et indlæg – inklusiv deres målmand.

Parolen var kontant spil mod nedrykkerne fra GVI – og det fik de. Det kostede nogle advarsler, men LSF kunne fortjent gå til pausen med en 1-0 føring.

Knap var bolden givet op igen før den lå i kassen. Et hjørnespark blev ikke rigtigt clearet af GVI-forsvaret og bolden kom retur til Marc Lind i det lille felt – og så stod det 2-0.

Spillet bølgede frem og tilbage og i det 62. minut fik GVI reduceret. Nu var det LSF der ikke fik sparket bolden ud af zonen, og en GVI-spiller sparkede resolut bolden i mål til 2-1.

På trods af flere chancer til begge hold var det først sidst i kampen, netmaskerne kom i bevægelse. I det 83. minut tog LSF’s bedste spiller på dagen Morten Larsen ansvar og drev bolden op mod GVI-målet og lige uden for feltet hamrede han bolden op i krydset.

Spillerne havde dårligt fået armene ned, før en GVI-spiller ville gøre Morten Larsen kunsten efter og derfor hamrede han også bolden op i krydset til en 3-2 reducering.

Mere blev det ikke til trods et tillæg på syv minutter, og det var en stolt cheftræner Kim Kjærsgaard der tog imod spillerne. Han fremhævede hele holdet og var glad for at de kunne steppe op og ikke denne gang satte en 2-0 føring over styr.

LSF-GVI-(1) LSF-GVI-(3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *