Kultur- og livsstilsmesse i Smørum
Egedal-for-alle-Foto-fra-skælskør_003-copy.jpg
’Egedal for alle’ er blandt andet inspireret af Skælskør Messen, hvor dette billede er fra. Foto: arkivfoto
Messe I morgen er det stor spændende messe i Smørum Hallerne.

Brandbiler, el-biler, trommeslagere, kunstmalere, energisparere og energigivere. Der kommer til at være noget for enhver smag, når den kombinerede kultur-, livsstils- og erhvervsmesse ’Egedal for alle’ løber af stabelen lørdag 5. september klokken 10-16 i Smørum Idrætscenter på Flodvej 62.

I foråret opfordrede messens arrangør, Egedal Erhvervsforening, kommunens mange forskellige aktører at finde og afprøve nye, andre og mere utraditionelle samarbejdspartnere.
’Måske skal der spilles perkussion med tømrerens overskudstræ? Måske vil danseholdet opføre en bilhornsballet med bilsælgerens brugte biler? Eller måske skal smagsprøverne af gode lokale varer serveres af lokale folkedansere – i folkedragter, naturligvis’, hed det i opfordringen.

»Med ’Egedal for alle’ kastede vi en udfordring ud i vores kommune og vores lokalsamfund. En opfordring til at mødes på tværs af kommunen og på tværs af de traditionelle sektorer: erhverv, foreningsliv og kunst og kultur. Udover det har vi ikke nogen fastlåste forestillinger om, hvordan det skal foregå. Alt kan ske,« siger Henrik Haagendrup, tovholder for arrangementet og næstformand i Egedal Erhvervsforening.

Med tilfredshed kan han konstatere, at mere end 40 virksomheder, 30 foreninger og en håndfuld kunstnere – blandt andet den lokale komponist Michael Vesterskov – har valgt at bruge lørdag 5. september til at sætte fokus på lokalområdet.

»Vi glæder os til at vise alle, også borgere fra de nærliggende kommuner, hvad vi har at byde på. Med så mange mennesker og så mange aktiviteter fordelt over idrætscentrets tre haller – samt de udendørs arealer – vil det måske blive kaotisk. Men kedeligt bliver det ikke,« smiler Henrik Haagendrup.

Se mere på www.egedalforalle.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *