Koncert med prisvindende trio
trio_ismena_1-copy.jpg
klassisk Søndag den 13. september klokken 15 danner Skovvejskirken rammen om en kammermusikkoncert med tre unge musikere, som allerede har slået deres navn fast i ind- og udland.

Trio Ismena er en klassisk klavertrio, som med stor seriøsitet og musikalsk indlevelse har etableret sig som et fremtrædende kammermusikensemble i Danmark. De vandt således 1. prisen i P2’s kammermusikkonkurrence i 2009, og har siden vundet flere internationale priser.

Trio Ismena har ved denne koncert sammensat et varieret program, der både byder på Brahms’ store klavertrio i C-dur, Joaquin Turina, Edvard Grieg og Svend Hvidtfelts Arabesque, som trioen netop har indspillet.

Trio Ismena består af Ida Nørholm, cello, Christine Raft, klaver og Monika Malmquist, violin. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *