KLIMA har næse for Sebastians musicals
Cyrano-Klima-forstilling-2015-4-copy.jpg
KLIMA’s dygtige skuespillere har i år kastet sig over ’Den Ny Cyrano’. De fine PR-billeder er taget på Ballerup Museum, der lagde huse og haver til et stemningsfuldt fotoshoot. Foto: KLIMA
teater I år kaster den lokale teatergruppe KLIMA sig over Sebastians musical ’Den Ny Cyrano’.

Alle sejl er sat til, når Teatergruppen KLIMA går på scenen med premieren på årets musical ’Den Ny Cyrano’ den 19. september i Baltoppen LIVE.

65 skuespillere, dansere og sangere, 150 kostumer, flotte kulisser – tre timer med kærlighed, krig, fægtescener, danseoptrin, store korsange og flotte ballader.

Instruktør og korleder er Maria Kragh, der står bag de sidste mange års musical- og koncertproduktioner i KLIMA. Og igen i år er det en Sebastian-musical, der er på plakaten.

KLIMA har tidligere imponeret med deres flotte opsætninger af Sebastians fortolkninger af klassikere som ’Ronja Røverdatter’ og Klokkeren Fra Notre Dame’.

’Den Ny Cyrano’ er en musical, der kan ses af alle – store som små.

Om forestillingen

Cyrano er musketér og en temperamentsfuld slagsbror, som udkæmper – og vinder – utallige dueller, der som oftest er forårsaget af fornærmende bemærkninger om hans kolossale næse.

Han er tillige en genial digter, som kan skrive fantastiske romaner og skarpe samfundskritiske satirer, der skaffer ham mange farlige fjender. Han kan skrive de smukkeste elskovsbreve, men når han står overfor den kvinde, han elsker, så mister han modet.

Cyrano elsker Roxanne, men han tør ikke erklære sig, for hvordan skulle den smukkeste kvinde i Paris kunne elske den grimme Cyrano?

Roxanne tilbedes nemlig også af en anden musketer, den unge smukke Christian. Men Christian har et problem – når han står overfor en smuk kvinde bliver han tavs og dum. Han kan elske med hjertet men ikke med munden.

Cyrano tilbyder ham at skrive hans kærlighedsbreve og lære ham de ord, som kan vinde Roxannes kærlighed. Og hvad er det, der forfører den smukke Roxanne – Christians skønhed eller Cyranos glødende kærlighedsbreve? Hvem elsker hun?

Spilletider:

Lørdag d. 19. Sept. Kl. 16.00
Søndag d. 20. Sept. Kl. 16.00
Fredag d. 25. Sept. Kl. 19.30
Lørdag d. 26. Sept. Kl. 16.00
Søndag d. 27. Sept. Kl. 14.00

Billetter kan købes på: www.teatergruppenklima.dk

Vind billetter

Ballerup Bladet udlodder 2 x 2 billetter til KLIMAs ’Den Ny Cyrano’. For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

I 1990 blev der lavet en fransk filmversion af fortællingen om Cyrano de Bergerac. Hvem spillede den langnæsede hovedrolle?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 7. september klokken 9. Mærk mailen ’Cyrano’. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente billetterne her på avisen.

Cyrano-1-copy Cyrano-3-copy Cyrano-9-copy