Kiwien er ved at være moden
kiwi_7-copy.jpg
Hele sommeren har håndværkere hamret og banket i butikken på Centrumgaden. Bag kulisserne har butikschef Morten Caspersen knoklet dag og nat med at få alt gjort klar til åbningen af Ballerups nye discount-supermarked Kiwi. Foto: Flemming Schiller
åbning På lørdag åbner det nye store discount-supermarked Kiwi i Centrumgaden i Ballerup. Butikschefen kan næsten ikke vente.

En uge før åbningen har Ballerup Bladet fået lov til at tage et kig ind bag de afskærmede ruder for enden af Centrumgaden i Ballerup. Siden Eurospar drejede nøglen om i foråret har lokalerne stået tomme. Men nu er der godt nok blevet fyldt op igen, kan vi konstatere.

Det begynder nemlig at ligne en butik – en rigtig stor butik. Og både kasser, hylder og en masse af varerne er allerede på plads i den lige knap 1300 kvadratmeter store butik, der fra på lørdag åbner som Ballerups første Kiwi.

»Alt er blevet revet ned og bygget op på ny, så vi har fået en meget større og mere åben butik,« fortæller butikschefen Morten Caspersen, som har knoklet dag og nat for at få styr på det hele – ligefra ansættelsen af knap 40 nye medarbejder til indretningen af butikken og bestilling og levering af de tusindvis af varer, der skal stå klar på hylderne til åbningen på lørdag.

Går efter planen

»Jeg har gjort meget ud af planlægningen og det lønner sig nu, hvor vi nærmer os åbningen. Vi er rigtig godt med og efter jeg fik de første 70 paller varer i går har jeg nu helt ro i maven og er sikker på, at vi når det hele til tiden,« smiler butikschefen, der har en fortid som chef i SuperBest i Stenløse.

Butikken i Ballerup er ét mylder af medarbejdere og håndværkere, der arbejder med at få lys, hylder, frysere og alle varerne på plads. Butikken bliver én af Kiwi-kædens største med omkring 6000 varenumre – mod cirka 2500 i en normal Kiwi-butik.

Guldbageren flytter ind

Der kommer også til at være en bager i butikken. Kiwi har indgået aftale med Guldbageren, der får sin egen lille selvstændig butik i butikken, hvorfra der sælges friskbagte brød og kager hele dagen.

»Og det er et rigtigt bageri – ikke bake-off,« understreger butikschefen.

Derudover vil der også fortsat være posthus, Tips & Lotto og de øvrige ting, som man kan forvente at finde i et stort supermarked.

Lørdag den 19. september klokken 7 åbner Kiwi Ballerup og butikschef Morten Caspersen glæder sig.

»Jeg har det fantastisk og glæder mig rigtig meget til at komme i gang og til at vise min butik frem,« siger han.

kiwi_1-copy kiwi_2-copy kiwi_3-copy kiwi_6-copy kiwi_8-copy kiwi_9-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *